Sportmassage

Elyane de Haan

 

Sportmassage Elyane de Haan
A.M. de Jonglaan 38
3221 VC Hellevoetsluis
0181 – 31 75 49 0181 – 31 75 49

Behandeling

Er is een wachtruimte aanwezig. U wordt vriendelijk verzocht om vijf minuten voor uw afspraak te komen. Massage is altijd maatwerk. Voorafgaand aan iedere massage worden uw klachten en wensen besproken en bepaald welke vorm van massage het best passend is. 

U kunt zich voor en na de massage omkleden in de massageruimte en alvast zelf gaan liggen op de massagetafel. De masseur is dan niet in de massageruimte aanwezig,  zodat uw privacy gewaarborgd blijft. U houdt gedurende de gehele behandeling uw onderbroek aan.

De massagetafel is elektrisch in hoogte verstelbaar. Mocht u bewegingsbeperkingen hebben, dan kan de massagetafel worden verlaagd zodat u relatief eenvoudig op de massagetafel kunt komen. 

In de winter is de massagetafel verwarmd. Hierdoor zijn de spieren minder verkrampt en beter te masseren en kunt u comfortabel van uw massage genieten.  

Massage wordt vooral op de blote huid uitgevoerd. Tijdens de massage worden alle lichaamsdelen afgedekt die niet direct behandeld worden. Er wordt gemasseerd met een verwarmde basisolie gemengd met etherische olie. Voor mensen met allergie is het ook mogelijk om uitsluitend gemasseerd te worden met een basisolie.  

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Sportmassage Elyane de Haan:
0181 – 31 75 49

 Als je wilt weten hoe je lichaam morgen is, kijk dan naar je gedachten van vandaag.
(Indiase wijsheid)

Behandeling

 

 
Menu